Modele de galerii duble

Galeria trebuie să se armonizeze cu perdeaua şi draperia, pentru a forma un tot Estetic. Pentru iubitorii stilului Scandinavian se recomandă galeriile de lemn. Seturile metalice sunt preferate mai mult de adepţii tendinţelor moderne, Dar în colecţia noastră se găsesc MODELE DIN Metal Care se asortează şi cu perdelele şi draperiile clasice. Galeriile disponibile la set complet sunt foarte pratique, galerii perdele ieftin galerii galerii de la SN Deco galerii GRI galerii DIN Metal galerii șină galerii de perete galerii galbene cu doar Naomi MICI schimbări Cine potï transforma dortoirs orul și îl potï face să pară ca o NUMERIQUE de Hotel de Lux, Care să te îmbie la relaxare, odihnă și. Vezi prietenelor noastre pentru Amenajarea dortoirs orului astfel încât să encontre se pară că ai tot confortul unui Hotel de Lux la tine acasă. Fie că optezi pentru draperii dintr-un Material Textil OPAC, rolete, jaluzele verticale sau jaluzele venețiene, acestea vor fi o investiție excelentă DIN mai multe puncte de. Îți vor Regla Temperatura în casă, pentru că te protejează și de căldură Vara, și de pătrunderea frig. Află mai multe Spălarea perdelelor și a jaluzelelor nu este Atât de dificilă precum ai Crede. Află mai jos cum potï spăla draperiile, perdelele și jaluzelele, astfel încât să le păstrezi Cât mai mult timp. Uneori poate fi greu să te decizi asupra accesoriilor potrivite pentru fereastră.

Există o mulțime de variante: draperii, jaluzele venețiene, romane sau verticale, perdele opace sau DIN voal. Află cum Alegi cea mai Bună opțiune pentru Casa ta. Pentru a vedea mai multe produse, elimină un filtru Această informaţie nu a fost încă pusă la dispoziţie de furnizor. Uau. V-aţi Propus un proiect Mare. Pot fi adăugate doar 10 produse pentru a fi comparate. Acest aspect réduire timpul de încărcare a rezultatelor. Implicite şi timpul investit de dumneavoastră. Galerie Metalica dubla, echipata complet, pentru Perdea sau draperie. Setul cuprinde: 2 Buc.

teava Metalica de diametrul 16 mm3 suporti pentru fixare de perete4 capete decorative48 inele metalice48 carlige plasticdibluriholzsuruburiinbusDupa Montare perdeaua va fi la o distanta de 17 cm de perete, suficient pentru a depasi un calorifer normal (Care de obicei au 15 cm). Recomandari la montaj: se recomanda montarea suportilor cu 10 cm mai jos de Tavan = inaltia totala a camerei moins 10 cm. nu este cazul incaperilor foarte inalte (peste 300 cm) sau daca aveti deja confisata perdeaua sau draperia. De asemenea este recomandat ca lungimea galeriei sa fie mai mare cu cel Poutine 20 cm decat latimea ferestrei (sa depaseasca cu cel Poutine 10 cm in stanga si 10 cm in dreapta).