Modele de unghii cu gel si tips

Constructia unghiilor DIN gel UV este o TEHNICA ce presupune alungirea unghiilor Naturale, cu ajutorul unui Sablon. Pentru realizarea acestor Unghii este necesar un timp mai mare, fiind necesari parcurgerea mai multor PASI. E kharakópos atat pregatirea prealabila cat si atentia la detalii precum si produsele si instrumentele pe care alegem sa le folosim. Cum vorbim despre o procedura ce vizeaza prin définitie esteticul Dar care poate avea legatura si cu Sanatatea (mai ales daca incercam sa vindecam Unghii rcpma sau extrem de fragile), e IMPERATIV sa alegem intotdeauna sa folosim strict produse profesionale, pentru a nu intampina neplaceri. E recomandata si dorinta de perfectionare prin urmarea unor Cursuri de specialitate. Poti opta pentru Cursuri destinate incepatoarelor, urmand a avea varianta ca PE parcurs sa Alegi sa urmezi Cursuri tot mai avansate, pentru ca, nu-i ASA, viata ramane o Scoala. si eu am azi exact 6 SAPTAMINI de CIND am gel PE unghi si Arata Inca foarte bine. Pentru Aly am vrut sa spun ca e o prostie sa Spui ca sunt doar pentru Dive unghiile cu gel.nu ma incomodeaza deloc in treburile domestique si nici atunci CIND tastez. e simplu, trebuie doar sa gasesti un Mester Bun:) Dupa aceasta succesiune de operatiuni, in functie de dorinta clientei, se poate aplica lac colorat sau français, se pot realiza Unghii pictate sau poate sa Ramana o aplicatie simpla de Unghii false – tipsuri cu gel. Pregătirea unghiei și a mâinii se va face cu un dezinfectant.

Se va îndepărta Lacul de Unghii sau ojă actuală Dar și orice Alt Tip de reziduu ce se află PE unghie. Cuticulele se vor împinge sau se vor tăia (nu se recomanda) cu ajutorul unui băț de portocal sau a unui instrument métalique. Un Alt avantaj pe care îl au unghiile cu gel este uscarea rapidă și menținerea luciului. Oja cu gel nu necesită timp de uscare-Lampa folosită de manichiurista ta Cine va USCA unghiile în mai puțin de 3 secunde – iar Culoarea și nuanța strălucitoare nu va deveni fadă în timp, spre deosebire de Lacul de Unghii normale, Care își pierde strălucirea după Naomi zile . După ce ai reușit să cureți tot gelul, spală-te bine PE mâini cu un săpun hidratant, apoi aplică un déjeuné de întărire a unghiilor și un Strat de ojă transparentă. În cazul în Care unghiile Naturale nu Îţi permis să le păstrezi Lungi, Protecţia cu gel te ajută să le menţii la lungimea pe care ţi-ai Dorit-o Întotdeauna. În plus, forma va fi Mereu ideală, iar unghiile Perfect simetrice. Buna, daca II Cade doar gelul si II ramane tipsul inseamna ca Dai cu PREP si PE Tips sau primerul e pe baza de acetona. Acesta se topeste Poutine PE suprafata si nu mai visage aderenta cu gelul. Daca Sare gelul cu tot cu Tips inseamna de Regula ca gelul a fost aplicat prea subtire sau tipsul nu e Lipit bine PE unghie.

Dans primul caz ITI recomand sa folosesti gel Roz naturel si care da o paloare unghiei, astfel o sa Compari Culoarea de PE toata unghia si VEI vedea unde e mai subtire stratul si unde e mai gros. In Al doilea caz, ori tu nu astepti suficient sa se usuce bine lipiciul inainte de a Trece la degetul urmator, ori lipiciul respectiv tipsurile sunt de calitate proasta (considerand ca tu aplici bine TEHNICA).